A ruha megtalálja menyasszonyát
2015. október 17. írta: WeddingWay

A ruha megtalálja menyasszonyát

Ruhaszalonban jártunk

Mikor az ember eljut életének abba a szakaszába, hogy megkérik a kezét és valóban menyasszony lesz, az egy nagyon nagy öröm! Végre teljesül a kislánykora óta dédelgetett álom, hiszen ki ne álmodozott volna szebbnél szebb menyasszonyi ruhákról hideg téli estéken a jó meleg ágyikóban és bújt volna bele Anya magassarkújába, amikor a szülők épp nem voltak otthon.

Az esküvői készülődés fontos momentuma, amikor rádöbbensz arra, hogy néhány hónap múlva abban a bizonyos ruhában lépdelsz végig majd az oltár előtt, amelyikre mindig is vágytál.

11896891_10153202881443163_731813725_n.jpg

A menyasszonyi ruha kiválasztása nem könnyű feladat, de ha szakértőhöz fordulunk, akkor sokkal egyszerűbb dolgunk lesz. A ruhaszalon bejárata előtt elgondolkodsz, kérdések gyötörnek: milyen színű ruha áll jól nekem? mennyibe kerülhet a kölcsönzés?  Aztán hirtelen belépsz a szalonba és meglátod jó helyen jársz, hiszen az ott dolgozók azért vannak, hogy te megtaláld A Ruhát. Sürgés-forgás és tényleg úgy érezheted magad, mint Hamupipőke a bál előtt!

Szokták mondani házasságnál, gyermek vállalásnál, hogy vannak pontok, amikor leesik, hogy hol is vagyunk épp az életben! 

Na ez az! Úristen férjhez megyek!!! És nem akárkihez! :)

ada523a2b098a762702647ca8386e944.jpg

Üdv, 

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr237985153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása