Nagy Napi koordináció
2017. május 29. írta: WeddingWay

Nagy Napi koordináció

Esküvőszervezői jelenlét csak az esküvő napján

Közeledik az esküvő szezon! Számunkra és az ifjú párok számára talán az év egyik legjobban várt időszaka. Hiszen hónapok óta semmi más nem jár a gondolataitokban, minthogy mi hiányozhat még, mit kell még elintézni és kikkel kell egyeztetni. Igen, ezek azok az apróságnak tűnő dolgok, amiket nem biztos, hogy az utolsó hetekre szeretnétek hagyni, ha pedig mégis így van, akkor sokszor úgy érezhetitek, hogy bárcsak lenne valaki, aki mindezt lebonyolítja helyettetek!

maj_29.jpg

Csomagjaink kialakításakor nagyon ügyeltünk arra, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb szolgáltatást! A teljes körű esküvőszervezésen kívül fontosnak éreztük azt is, hogy egészen egyedi ötletekkel és szolgáltatókkal is legyen lehetőség megkeresni minket, ezáltal csak néhány partnerünket igénybe véve ugyan, de biztonságot jelenthet számotokra, hogy van, aki lebonyolítja az esküvőt.

A Nagy Napi koordinációs csomagunkat pedig olyan pároknak ajánljuk, akik aktív részesei szeretnének lenni a szervezésnek és saját maguk intézni a szolgáltatókat, azonban az utolsó hetekben szükségük van egy segítő kézre, aki átnézi és rendszerezi a tennivalókat, javasol és tanácsokat ad, illetve a Nagy Napon egész nap jelen van.

maj_29_2.jpg

Miért lehet szükség szervezőre csak az esküvő napján?

  • Megnyugvást jelent a pároknak, ha van valaki mellettük, akihez fordulhatnak kérésekkel/kérdésekkel
  • Részletes forgatókönyvet készít, amely segít átlátni a nap eseményeit
  • Az este folyamán koordinálja a szolgáltatókat, hogy mindenki pontosan tudja, mikor kezdődik a nyitó tánc, mikor érkezik a torta és lesz-e egyéb olyan fontos pillanat, amit érdemes megörökítenie a fotósnak/cinematográfusnak és persze a zene is odaillő legyen
  • A szervező a háttérben mozog, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen az este folyamán
  • Intézkedik, ha nem a megfelelő étel kerül a vegetáriánusok elé, vagy ha a koszorúslányok nem tudják hova kell állniuk a templomban a szertartás során
  • Egész nap figyel a részletekre és alapos munkát végez, hogy minden a helyére kerüljön, így az ifjú pár valóban élvezni tudja a nap minden egyes pillanatát a szeretteivel, stressz nélkül

Amint látjátok felsorolni is nehéz lenne, mennyi mindenre kell figyelni az esküvő napján. Gondoltátok volna? :)

Még ha úgy is érzitek, hogy fel vagytok készülve esküvő témában, akkor is szükségetek lehet valakire, aki zökkenőmentesen kivitelezni tudja mindazt, amit ti megálmodtatok és segít megvalósítani az elképzeléseiteket!

Mi szívvel – lélekkel dolgozunk azon, hogy Nektek tökéletes esküvőtök legyen! 

Fruzsi & Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr8412549223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása