Öltözködési tippek jegyes fotózáshoz
2017. augusztus 31. írta: WeddingWay

Öltözködési tippek jegyes fotózáshoz

Milyen ruhát ajánlott viselni a fotózás során?

Nemrég történt meg az eljegyzés? Gratulálunk!  A lánykérés után a menyasszonyok többsége, szinte azonnal elkezdi megtervezni fejben a nagy napot. Tapasztalatunk szerint ilyenkor ugyanis mindenki a fellegekben jár és annyira be van zsongva, hogy gondolatai akaratlanul is e körül forognak.

A nagy napi előkészületek során előtérbe kerül a jegyes fotózás megtervezése is, ami nem más, mint az első profi fotózásotok. Manapság nagyon sok pár veszi igénybe ezt a lehetőséget, amit a fotósok előszeretettel reklámoznak is, vagy csomagajánlataikban feltüntetve vagy külön szolgáltatásként.

Ez a fotózás azonban némi fejtörést is okozhat, ha nem voltatok még hasonló helyzetben és nem tudjátok, hogyan kell pózolni vagy milyen ruhában célszerű lenni. Ez utóbbiban próbálunk nektek segítséget nyújtani.

Csak kényelmesen: Ha a komfortot kedvelő típusba tartoztok, akkor érdemes ilyen ruhákat felvenni, tehát egy olyan kedvenc darabot, amiben jól érzitek magatokat.  Semmi esetre sem olyat, amit kényszerből viselnétek, netalán azért, mert jól néz ki, de nem is a te stílusod. Párodra sem szabad ráerőltetni olyasmit, amiben nem lehet önmaga.

Harmonizáló színek: Ez a fotózás csak kettőtökről szól, arról, hogy mennyire szeretitek egymást és ez hogyan látszódik a képeken. Nem kell, hogy erőltetetten passzoljon a ruhátok, elég, ha jól mutattok együtt, használjatok tehát kiegészítő színeket és tökéletes lesz az összhatás.

aug_30_1.jpg

Kedvenc testrészre összpontosítás: Ha van olyan testrészed, amit ki szeretnél hangsúlyozni, vagy egyszerűen a párod odáig van érte, akkor most itt az ideje, hogy megmutasd.  Formás lábaid vannak? Ne takargasd őket, inkább emeld ki egy vadító, rövid rucival! Gyönyörű, izmos hátad van? Viselj hát nélküli felsőt, ami garantáltan megmutatja, hogy milyen keményen edzel minden nap. Nem az a fontos, hogy melyik testrészedet részesíted előnyben, hanem az, hogy legyen bátorságotok megmutatni, és elmondani a fotósnak, hogy ezt örökítse meg.

aug_30_2.jpg

Megfelelő környezet: A fotózás egyik nagyon fontos tényezője, hogy milyen környezetben vagytok. Van olyan hely, ami meghatározó jelentéssel bír számotokra? Ott ismerkedtetek meg, ott csattant el az első csók vagy egyszerűen csak imádjátok? Ha megvan a kiszemelt helyszín, annak megfelelően érdemes kiválasztani a ruhát is, hiszen jól mutat együtt például, ha egy mezőn farmerben, tornacipőben és fehér pólóban készülnek a képek. Egy elegáns helyen képzeltétek el? Ebben az esetben egy szép ruha magas sarkúval, párodnak pedig hozzáillő ing divatos nadrággal ideális választás lehet. Hagyjátok, hogy a ruha fejezze ki a környezet iránti szereteteket!

aug_30_3.jpg

Ne féljetek kitűnni a tömegből: Ha mind a ketten szeretitek az extrém, vagány dolgokat, ne tartsátok vissza a fotózás terén sem. Egy különleges ékszer, egy flitteres ruha vagy egy bohókás virágos ing remek hangulatot teremthet, így egy szuper anyag készülhet rólatok, ami egészen biztosan egyedivé tesz titeket.

aug_30_4.jpg

Tökéletes kinézet: Nemcsak a ruhák fontosak ilyenkor, hanem az is, hogy milyen sminket, hajat viselsz menyasszonyként. Néhány ara a próbasmink és próbahaj elkészítésének időpontját megpróbálja erre az alkalomra időzíteni. Ha azonban nem így alakul, akkor is érdemes profi szakértőt felkérni, hiszen a fotók szempontjából mindenképp ajánlott alapozó használata, ruhával harmonizáló színek, púder az arc csillogása miatt, valamint egy kis szájfény az ajkak kiemelésére. Fontos még, hogy valamivel erősebb színeket viselj, de semmi esetre se vidd túlzásba. Egy lágy, hullámos frizurával pedig garantált lesz az összkép!

aug_30_5.jpg

Bízunk benne, hogy sikerült ötleteket adnunk a jegyes fotózáshoz, melynek képeit akár a Save the date kártyához, az esküvő napján vacsora előtti slideshow-hoz vagy egyszerűen csak lakásotok dekoráláshoz használjatok is fel, egészen biztosan örök emlék marad számotokra. 

Szép napot kívánunk!

a WeddingWay lányok

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr612793696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása