10 esküvői szín, ami sosem megy ki a divatból
2018. január 29. írta: WeddingWay

10 esküvői szín, ami sosem megy ki a divatból

Időtlen színkombinációk

Mint tudjátok, évről évre változnak az esküvői trendek, azonban van tíz szín, ami szezonról szezonra örök és birtokolja az esküvői színpalettát.

Melyek ezek a színek?

A fekete-fehér olyan klasszikus esküvő, aminek kiválasztásánál nem lőhetsz mellé. Ennek a két színnek a kombinációja lenyűgöző, hiszen egy egyszerű palettáról van szó, nincs vele probléma, könnyű vele dolgozni és színeket egyeztetni vele. Ez egy nagyszerű szín a koszorúslányoknak is, ugyanis fekete ruhát a nők általában szívesen vesznek fel. Ha megbolondítanátok egy plusz árnyalattal, akkor is jó választás, hiszen hét kombinált szín létezik, amelyek csodálatosan működnek együtt a fekete-fehér párossal.

jan_29.jpg

A piros esküvői szín élénk és minden évszakban jól működik. Különösen a téli esküvőkre alkalmas. Mivel a piros a szerelem színe, tökéletes választásnak bizonyul! A piros nem rendelkezik számos árnyalattal... piros az piros. Viszont meglepő, de a piros lehet meleg vagy hűvös piros. Fehérrel kombinálva nagyon mutatós, érdemes kipróbálni, ha nem a megszokott színekre vágysz.

jan_29_03.jpg

A fehér esküvő meglehetősen lenyűgöző hatást kelt! A fehér dekorációval sohasem lehet tévedni különösen egy esküvőn nem, melynek tulajdonképpen ez a hagyományos színvilága. Azonban, a vőlegény és kíséretei általában még mindig fekete színűek. Ha figyelembe vesszük ezt a palettát, a menyasszonyok gyakran aggódnak, hogy talán nem tűnnek ki a koszorúslányoktól. Ennek elkerülése érdekében a legjobb, ha a menyasszony ruhája nagyon különbözik a koszorúslányokétól, és természetesen egy fátyol is segít a megkülönböztetésben.

jan_29_05.jpg

A türkiz esküvői színt gyakran választják a tengerparti esküvőkre, így egy ötletet adva arra, hogy hogyan néz ki ez a kollázs egy strand esküvői témával. A türkiz elbűvölő szín, különösen akkor, amikor a legélénkebb változatában használják, hiszen a napsütésben is jól mutat. A türkiz a legtöbb ember számára befogadható szín, amit a koszorúslányok is élvezettel viselnek. Önállóan is megállja a helyét, de más színekkel kombinálva is nagyszerű választás.

jan_29_06.jpg

A korall népszerű a tavaszi és a nyári esküvők számára. Legvilágosabb színárnyalatában gyakran „baracknak” hívják. Elég erős, hogy kontrasztot alkosson, és elég „színes", hogy friss és izgalmas hatást érjünk el vele. A korall szín jól párosítható navy (sötétkék), menta,- és egyéb zöldekkel, türkizzel vagy akár arannyal.

jan_29_09.jpg

A pink főleg a menyasszonyok körében népszerű. A rózsaszín és annak árnyalatai a szépség és a romantika színei. Egy igazi rózsaszín álom válhat valóra, ha ezt a színvilágot választod esküvői dekorációd színéül. Ha szeretnéd, hogy vőlegényed is elégedett legyen, akkor párosítsd pasztell zölddel, szürkével vagy világos kékkel. 

jan_29_10.jpg

A lila egyike az összes kedvenc esküvői színnek és nem is csoda, hiszen remek választás! A színe a sötét királyi lila és a lágy levendula között mozoghat. A lila esküvői paletta elbűvölő, ha a szín több árnyalatát együtt használjátok. Minden évszakban jól variálható és megállja a helyét. Manapság a lila egyre inkább teret hódít titokzatossága miatt.

jan_29_12.jpg

A zöld egy olyan szín, amely jól illeszkedik a tavaszi, nyári és tengerparti esküvőkhöz. A reménységet, a várakozást és a lendületet szimbolizálja. Egy zöld esküvő mögött biztosan környezettudatos pár áll. A zöld szín használata esetén egyszerűen beépíthetjük a természetes elemeket a dekorációba, például akár almába, mohába.

jan_29_14.jpg

A kék színt a legtöbb ember szereti, mivel nyugtató hatást kelt. Azok a menyasszonyok, akik a kék színt választják esküvőjük dekorálására, egy elegáns, klasszikus, békét sugalló esküvői légkört fognak tudni teremteni vendégeik számára. Számtalan ötlet létezik a kék színű dekorációk használatára, így akár télen és nyáron egyaránt sikeres választás.

jan_29_16.jpg

Az arany a luxus, fényűzés és melegség színe. Sokan tartanak tőle, azonban ha megfelelő módon bántok vele, akkor meleg, bensőséges, elegáns hatást érhettek el, de még egy vintage hangulatú esküvőn is beválhat. Télen különösen jó lehet egy ilyen dekoráció, mert meghittebbé teszi az egész esemény hangulatát.

jan_29_19.jpg

Te melyiket tudnád elképzelni az esküvődre? :)

Szép napot kívánunk!

a WeddingWay lányok

www.weddingway.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr7313613513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása