Esküvő magyaros stílusban
2016. augusztus 04. írta: WeddingWay

Esküvő magyaros stílusban

Eindhoven /Balaton

Ahogy előző írásom elején is olvashattátok, szeretnék most néhány szót ejteni a múlt héten megtartott esküvőről, ami igazán jól sikerült. :)

Ági és Rick még tavaly decemberben kerestek meg azzal a céllal, hogy júliusi esküvőjük szervezését vállaljam el. Örömmel mondtam igent erre a lehetőségre, már csak azért is, mert nagyon tetszett a stílus, amit elképzeltek. Ők egy valódi, magyaros lagzit szerettek volna cigányzenekarral és minden olyan elemmel, ami ezt a hangulatot idézi. Nem volt könnyű dolgom a helyszínt illetően, már csak azért sem, mert Ágiék olyan helyszínre vágytak, ami nem szerepelt a kapcsolati körömben, így meg kellett találnom a számukra legmegfelelőbbet, ráadásul nehezítette dolgomat, hogy nyáron, Balatonon, a főszezonban nagyon kevesen vállalnak esküvőt, így hát a hetekig tartó levelezgetés után örömmel nyugtáztam, hogy megvan a helyszín Balatonlelle közelében.

img_3683.jpg

Az első helyszínbejárást követően úgy gondoltam, megfelelő helyet találtam, hiszen maga a táj, az egyedülálló birtok, a tradicionális magyaros motívumok bizonyára a párt is lenyűgözik majd. Ahogy teltek a hetek, hónapok és a folyamatos megbeszélések skype-on, úgy jött el az ideje annak, hogy személyesen is találkozzunk és bejárjuk a helyszínt, ugyanis az ifjú pár Hollandiában él, és az esküvő előtt 2 hónappal látogattak haza először. Ági itthon született és évekkel ezelőtt költözött ki végleg, ahol boldogságban él holland férjével, és kisfiukkal. :) A polgári szertartást korábban megtartották kint, azonban szerettek volna itthon is egy kisebb lakodalmat, hogy megvendégeljék magyar és holland barátaikat, rokonaikat.  Visszatérve az első személyes találkozóra a helyszínen, sajnos elmondhatom, hogy nem ment zökkenőmentesen, néha azt éreztem, hogy az ott dolgozók nem a pár érdekeit nézik, és nem tudnak elrugaszkodni a korábban megszokott dolgoktól, újító ötleteink nem voltak elfogadhatóak számukra. Arról nem is beszélve, hogy a tiszteletet sem láttam rajtuk a pár iránt, nem egyszer előfordult, hogy mosolyogva néztek össze és egymás fülébe súgva, de jól hallható módon kinyilvánították negatív véleményüket. Azonban a nehézségek ellenére sem tántorítottak el minket attól, hogy ne ott legyen az esküvő, hiszen a hely adottságai tökéletesek voltak.

img_3869.jpg

Hamarosan eljött a várva várt júliusi csütörtök. Aznap reggel 10 óra körül a helyszínre érkeztünk, majd egy gyors terepszemlét követően el kezdtünk előkészülni a vendégek fogadására. A délelőtt folyamán érkeztek a dekorációért felelős hölgyek is, akik még szebbé varázsolták az éttermet és a külső részt. Ezt követően 15 órakor az alsóbélatelepi kápolnában Ági és Rick örök hűséget fogadott egymásnak egy olyan pap előtt, aki még a fáradságot is vette és hollandul is igyekezett elmondani a magyar esketést. A vacsora helyszínére érkezve, a násznépet egy finom borkóstolóval várták a helyiek, majd pedig kezdetét vette a vacsora. Az este folyamán cigányzenekar szórakoztatta a nemzetközi társaságot illetve a menyasszonyi torta nagy sikere után a menyasszonytánccal folytatódott a program. A hajnalig tartó lakodalom szerencsére nagyon jól sikerült, másnap pedig az ifjú férj hálálkodó szavaival zárult ez a számomra fontos esemény. :)

Külön köszönetet szeretnék mondani segítőmnek, Fruzsinak, aki egész nap lelkesen vett részt a munkálatokban és ötleteivel hozzájárult ahhoz, hogy az ifjú pár elégedett legyen!

Ha nektek is különleges elképzeléseitek vannak vagy nincs időtök a szervezésre, ne habozzatok keresni! ;)

 

Szép napot,

Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr618945780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása