9 hiba, amit ne kövess el a nagy napon
2017. február 23. írta: WeddingWay

9 hiba, amit ne kövess el a nagy napon

41040e37a17161875f8b73be522b0de1.jpg

1. Nem enni

Akármennyire is izgulsz az esküvőd napján, valamit mindenképp enned kell! Ha mást nem, néhány kocka csokival, müzli szelettel, gyümölccsel vagy pár aprósüteménnyel vedd elejét a rosszullétnek, hiszen ez egy nagyon hosszú nap lesz, sem neked sem pedig a násznépnek nem lenne jó, ha elájulnál az oltárhoz vezető úton.

febr_22_2.jpg

2. Túl sokat inni

Egy pohár pezsgő elég, hogy megnyugtasson, de ne vidd túlzásba, hiszen szédülten és illuminált állapotban nem szép megjelenni a násznép előtt.

3. Befejezni a dekorációt

Ne hogy eszedbe jusson korán felkelni, hogy elrendezd a virágokat, összegyűjtsd a köszönő ajándékokat és kihelyezd az ültető kártyákat! Teljesen stresszmentesen kell ébredned és hagyd a rendezgetést az esküvőszervezőre!

4. Kifutni az időből

Nem szabad a násznépet megvárakoztatni, sőt a vőlegényedet sem! Az esküvőszervező által összeállított forgatókönyv segít az eligazodásban, hogy ne kelljen kapkodni és mindennel elkészüljetek!

febr_22.jpg

5. Kitalálni egy másik stílust

Ne aznap találd ki, hogy te mégsem kontyot szeretnél, hanem leengedett hajat és erősebb sminket a natúr helyett, hiszen ha eddig megvolt a tökéletes összkép a fejedben, ne most rontsd el az idegeskedés miatt, mert nem vagy biztos a döntésedben! Bízz magadban, gyönyörű leszel!

6. Aggódni az időjárás miatt

5 percenként csekkolni az időjárás előrejelzést és bámulni ki az ablakon, nemcsak Téged, de mást is az őrületbe tud kergetni! Ne stresszelj! Bárhogy is alakuljon az idő, ez lesz a legszebb nap az életedben, ne rontsa el a kedved egy kis eső sem!

7. A telefonodat bújni és válaszolni a kérdésekre

Sokan kérhetnek útbaigazítást a vendégek közül és zaklathatnak ilyen-olyan kérdésekkel! A mai nap rólatok szól, ne bosszantson fel semmi! Irányítsd át a telefonodat egy jó barátra vagy az esküvőszervezőre, ők garantáltan megoldják a felmerülő problémákat!

febr_22_3.jpg

8. Csomagolni a nászútra

Van elég dolgod a nagy napon, ne akarj még több „to do” listát. Lesz időd másnap ezzel foglalkozni!

9. Aznap masszázsra menni

Jó ötlet relaxálni a nagy napon, de szaunázni vagy egyéb arckezelésre/masszázsra menni nem a legokosabb döntés. Ezeket a szépítő kezeléseket érdemes 1 héttel előtte megejteni, hogy a nagyon napon tényleg gyönyörű lehess!

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr5912284301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása