Hogyan éld túl az esküvőt egyedül vendégként
2017. május 12. írta: WeddingWay

Hogyan éld túl az esküvőt egyedül vendégként

Nincs plusz egy fő? Nem probléma!

Esküvőre vagy hivatalos?  Nincs plusz egy fő a láthatáron vagy épp párod külföldön tartózkodik, és nem tud elkísérni? Az esetek többségében ilyenkor azért átfuthat a fejedben az a megoldás is, hogy kis ajándékcsomagot küldve az ifjú párnak megköszönöd a meghívást, de valamilyen elfoglaltság miatt épp nem tudsz jelen lenne a nagy napon. Vagy megfogadod tippjeinket és igenis elmész az esküvőre, mert mégiscsak az egyik gyerekkori barátod hívott meg, aki nem más, mint a menyasszony/vőlegény.

cplznabwgai8kyv.jpg

1. lépés: Ne pánikolj!

Az esküvő ugyanis nagyszerű módja annak, hogy új embereket ismerj meg és egyedül is jól érezd magad! Miért is ne tennéd? Barátnőd meghívása akár kezdete is lehet valami újnak, akár egy párkapcsolatnak vagy egy közös üzleti együttműködésnek. Egészen biztosan lesz más is rajtad kívül, aki egyedül érkezik, ne pánikolj tehát attól, hogy magányosan kell végigülnöd a szertartást vagy a vacsorát! 

2. lépés: Légy elbűvölő és magabiztos!

Itt az idő, hogy kicsípd magad és magabiztosnak tűnj, még ha belül rettegsz is! Érezd magad ugyanolyan jól, mint a többiek, társalogj és keresd a hozzád hasonló egyedülállókat vagy az olyan párokat, akik nyitottak lehetnek a barátkozásra!

wedding-guest-alone_0.jpg

3. lépés: Ne bújd egész este a telefonodat!

Nagy a kísértés – főleg, ha kellemetlenül érzed magad -, hogy előkapd a telefonodat tíz percenként és a közösségi oldalt görgesd fel-alá, pedig tudod, hogy úgy sincs rajta semmi érdekes. Ehelyett inkább húzd ki magad és érdeklődve nézelődj, az esetek többségében ilyenkor úgyis ez a legjobb alkalom arra, hogy valaki odamenjen hozzád és beszélgetést kezdeményezzen!

4. lépés: Barátkozz az asztaltársaiddal!

Egy asztalnál, akár 8-10 ember is ülhet, így nem biztos, hogy mindenki ismeri egymást és lehet ők is épp úgy feszengnek, mint te. Ebben az esetben nyugodtan csevegésbe elegyedhetsz a melletted ülőkkel például olyan témákban, hogy honnan ismerik az ifjú párt, honnan érkeztek stb. Ezt követően hamar kialakulhat egy csoportos beszélgetés is és előkerülhetnek vicces sztorik a párról vagy felidézhettek olyan emlékezetes pillanatokat, amiket érdemes lehet elmesélni. 

5. lépés: Táncolj a tömeggel!

Az esküvőkön igazi buli hangulat akkor érzékelhető, ha egyszerre, sokan táncolnak körbeölelve az ifjú párt. Ilyenkor aztán tényleg mindenki jelen van, ezért Te se hagyd ki, hiszen mindenki együtt örül a szerelmesek boldogságának. Egy kis zene még jobban meghozhatja a kedvedet, könnyebb az ismerkedés is, szóval elő a táncos lábakkal!

blogs-aisle-say-keeping-dance-floor-packed-at-wedding.jpg

Reméljük sikerült egy kis lelket önteni beléd, ha épp tényleg ez a szituáció áll fenn és hezitálsz elmenni egy esküvőre. Ha pedig már a nagy napon vagy és félve lépsz a helyszínre, gondolj arra, hogy Te is azért jöttél, mint mindenki más, hogy a szerelmet ünnepeld és annak a barátságát, aki meghívott! Adj tehát magadnak is egy esélyt, hogy szórakozz! És hidd el, hogy a menyasszony/vőlegény is nagyon hálás lesz azért, hogy ott vagy velük ezen a csodás napon! :)

Fruzsi & Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr3412500691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása