Szezonnyitó bemutató
2016. június 02. írta: WeddingWay

Szezonnyitó bemutató

Waves kollekció

2016. május 26-án került megrendezésre Kathia Dobo és Sophie by Chance közös kollekciójának bemutatója, amely a Waves nevet kapta. A két tervező egyedi táska- és alkalmai ruhákat felvonultató bemutatkozásának szervezésében öröm volt részt venni és együtt átélni sikerüket. :)

Az előkészületi munkák még tavaly decemberben elkezdődtek, ekkor ugyanis már egészen biztos volt, hogy a tervező páros valami igazán különlegeset szeretne bemutatni a fővárosi közönségnek.

Aztán teltek a hetek, hónapok és lassan közeledett a várva várt dátum. Helyszínbejárások és közös megbeszélések sorozata előzte meg ezt a csütörtök esti rendezvényt. A találkozások alkalmával egyre jobban összecsiszolódott a csapat, folyamatosan inspirálva egymást, hogy újabb és újabb ötletek születhessenek. Nagyon tetszett a közös munka, annak ellenére, hogy naponta változtak a részletek és néha már azt sem tudtam, ki kinek küldte a meghívót vagy épp hány modellre volt még szükség.

3.jpg

A bemutató napján az izgalom mellett éreztem, hogy jól fog sikerülni az este, minden pozitív gondolatom e köré fonódott! :) Szerencsére így is történt, nagyon sok kedves vendégünk eljött, kíváncsian várták a kezdés pillanatát. A néhány perces felvezetést és bemutatkozást követően elindultak a modellek a közönség felé, lágyan és kecsesen bemutatva Kata ruháit, kezükben Zsófi exkluzív táskáival. A különleges táskakollekciót később egy külön teremben is meg lehetett csodálni.

4.JPG

A vendégek az este folyamán finomabbnál finomabb falatokat kóstolhattak valamint megnézhették a Waves kollekció darabjait testközelből is, hiszen a modellek annyira jól érezték magukat a ruhákban, hogy le sem akarták venni őket! :)

Úgy érzem, hogy egy csodás együttműködésnek lehettem részese, köszönöm Kata és Zsófi a bizalmat!

Továbbá külön köszönetet szeretnék mondani Fruzsinak, aki segített a lebonyolításban valamint a helyszínt biztosító Godunov Restaurant & Vodka Bárnak.

1.jpg

Szép napot kívánok!

Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr298773214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása