Meghívó
2016. július 22. írta: WeddingWay

Meghívó

Előkészületek I.

Néhány nap pihenés után ismét belevetettem magam a munkába! Közeledik egy nem hétköznapi esküvő a Balatonon, további képek és hírek róla hamarosan! ;)

Addig is előszeretettel beszélek az én nagy napomról és annak kisebb kulisszatitkairól.:) Hihetetlen, de nagyon gyorsan telnek a napok és hetek, lassan július vége aztán itt az augusztus és már csak azt veszem észre, hogy szeptember van! Izgatottan várom az esküvő minden percét, de addig is napjaim nagy részét a készülődés tölti ki, mindig eszembe jut valami apróság, amire még érdemes figyelnünk vagy eddig elkerülte gondolatainkat. A szolgáltatókkal való találkozás került szóba a hétvégén, hiszen ilyenkor ajánlott megbeszélni minden új fejleményt és megosztani velük új ötleteinket, nekik tényleg mindenről tudniuk kell! Az esküvő előtti 1-2 hónapban ugyanis már nagyjából jó, ha megvan a fejünkben az aznapi program, a zene stílusa, a dekoráció színei, a kreatív fotózás koncepciója, a torta íze, a vacsora menüje és a vendégek létszáma is lassan-lassan körvonalazódni látszik. Ennél azért persze jóval több tennivaló vár még ránk, de ha esküvőszervezővel készültök a nagy napra, akkor a feladatok nagy részében rendelkezésetekre áll és a felmerülő problémákat is kezeli. ;)

screenshot_2016-07-21-14-01-01-1.png

Az utolsó hónapok programja közé tartozik többek között a meghívók átadása, ami nagyobb számú esküvő esetén akár hetekig is eltarthat, hiszen barátoknak és közeli rokonoknak személyesen szeretné átadni a pár, de előfordul az is, hogy a postás hozza a nagy hírt a közelgő eseményről. A meghívók kiválasztása egyébként igen időigényes munka lehet azoknak, akik még bizonytalanok, hiszen nem mindig könnyű eldönteni, hogy milyen legyen a stílus, a forma, a koncepció. A meghívókat mindig személyesen érdemes megnézni, mert előfordul, hogy valamelyik online nagyon tetszik, de élőben már nem is olyan extra, nem fog meg annyira. Sok helyen meghívók százai közül választhatjuk ki azt az egyet, amelyik majd az első benyomást fogja kelteni az esküvőről. Ezt adjátok ugyanis át elsőként a vendégeknek, az első olyan kézzel fogható emlék, amiről már akár sejteni lehet az esküvő stílusát, színvilágát. Ha megvan maga a forma és minta, ezt követi a betűk megjelenése, színe, elhelyezése illetve maga a tartalom, tehát az idézet, a meghívás szövege és még néhány apró információ, amit érdemes lehet tudnia a násznépnek. Elkészülésük ideje általában 2-3 hét, lehetőség van személyes átvételre vagy postai úton történő elküldésre.

Kellemes időtöltés volt számomra ezekkel foglalkozni, hosszas keresgélés után sikerült megtalálni azt az idézetet, szöveget és nászajándék kérő versikét, ami illik hozzánk, ami számunkra kedves és nagyon jó érzéssel töltött el látni szeretteink első reakcióját, amikor kézbe kapták és kibontották a várva várt meghívót, ezzel is tudatva velük azt a biztos tényt, hogy őket szeretettel várjuk erre a csodás eseményre! :)

Szép napot!

Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr848908422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása