Arapara
2016. április 28. írta: WeddingWay

Arapara

Esküvő előtti pánik és romantika

Lassan közeledik a nyár és a várva várt esküvői szezon! :) Én is izgatott vagyok a szervezések miatt, ilyenkor jön el az a nap, amire hónapok óta készültél a menyasszonnyal és a vőlegénnyel együtt! Mosoly, boldogság, örömkönnyek és az elégedett ifjú pár… nagyon jó belegondolni és átélni ezt a felejthetetlen pillanatot velük együtt! :) Mennyi szervezés és közös beszélgetés, ötletelgetés életük fontos napjáról, átgondolva minden egyes percet, hogy ez a nap garantáltan emlékezetes legyen mindenki számára!

Apropó, ti hol tartotok a szervezésben? Aggódtok már az előkészületek miatt vagy természetes izgalommal várjátok az esküvőt? Az utolsó néhány hét és hónap a legstresszesebb időszak, hiszen ha valamit nem sikerült elintézni, akkor ebben az időtartamban már sürgetően fontossá válik és a menyasszonyok többsége sajnos hajlamos bepánikolni és idegeskedéssel töltetni az esküvő előtti napokat. Egy dolgot tanácsolnék Nektek, legyetek nyugodtak és pihenjetek 1-1 napot, kapcsolódjatok ki, töltődjetek fel egy kis wellnessezéssel, egy relaxáló masszázzsal vagy akár egy romantikus vacsorával. Töltsetek el úgy egy napot, hogy nem beszéltek az esküvőről, tereljétek el a gondolataitokat és merüljetek el egymás karjaiban, átélve minden eltöltött közös pillanatot! :) Higgyétek el, hogy megéri, hiszen másnap feltöltődve folytathatjátok a szervezni való teendők elintézését.

blog_04_27.jpg

Már többször is említettem, hogy ne érezzétek tehernek a készülődést, és ne várjátok, hogy vége legyen, mert akkor nem fogjátok élvezni az aznapi sürgést-forgást, hogy mindenki miattatok jött el és veletek együtt szeretne ünnepelni! :) Tapasztalatból mondom, hogy ez egy rendkívül fontos időszak az életetekben, és ha mégis úgy érzed, hogy sok bajjal és fejtöréssel jár, akkor se feledd, hogy mindig van kihez fordulni. Elsősorban a leendő férjedhez, ha pedig ő nem venné ki a részét a készülődésből, akkor se keseredj el, hiszen a barátnőid közül biztosan lesz valaki, aki szívesen segít és elkísér a ruhapróbára vagy akár megkóstolni néhány süteményt, meghallgatja a bánatodat és tanácsokkal lát el. Ez a barátnő szeretnék lenni én is, akiben megbízhatsz, aki hozzájárul a nap sikeréhez, és akivel együtt, közösen álmodhatod meg életed legszebb napját! :)

 

Szép napot Nektek!

Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr628669934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása