Készülődés az őszi esküvő kiállításra
2015. november 09. írta: WeddingWay

Készülődés az őszi esküvő kiállításra

Háttérmunka

Idén az őszi esküvő kiállításon mi is bemutatkoztunk a nagy közönségnek.  :)

Hogyan zajlott az elmúlt pár hét számunkra? Kissé zsúfoltan...

A napi találkozókon kívül gondolnunk kellett, hogy milyen jellegű marketinggel hívjuk fel magunkra a figyelmet.  Az ötletelés, tervezés része szerencsére gyorsan ment, már csak megvalósítani kellett az elképzeléseinket. Mint mindenben, ebben is egymás segítségére támaszkodtunk, közösen jutottunk előre napról-napra.  Első körben szerettünk volna előrukkolni valami egyszerű, de nagyszerű aprósággal, ami egyben egy ajándék is az érdeklődőknek. Nos mi lett ez a meglepés? Nem áruljuk el, de ha szeretnétek tudni, akkor érdemes megnézni facebook-os oldalunkat, ahol naprakész információkat is olvasgathattok. :)

Az ajándék kitalálása után a roll-up és a szórólap megvalósítása volt a cél, aminek végleges formáját hosszú órák munkája után foghattuk kezünkbe. A kiállítás előtti napon készültek el a várva várt anyagok, amiket aznap délután ki is vittünk a helyszínre, hogy másnap már csak néhány aprósággal kelljen foglalkoznunk. 

Egy nagyon kedves partnerünk felajánlásával egy gyönyörű menyasszonyi ruhával is gazdagítottuk a standunkat, aminek igazán nagy sikere volt.  Ezúton is köszönjük még egyszer!  :)

oszi_kiallitas.jpg

A kimerítő hétvége után hétfőn kicsit megpihentünk, összegeztük a hétvégén tapasztaltakat, hogy újult erővel térjünk vissza Hozzátok!

 

Üdv,

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr238066068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása