A szenvedély megtalálása
2015. október 23. írta: WeddingWay

A szenvedély megtalálása

Álmaink megvalósítása

Szenvedélyünket és az élet értelmét azt gondoljuk nehéz megtalálni, ugyanakkor teljesen egyszerű, hiszen ott van az orrunk előtt. Kisgyermekként mindent természetesen és ösztönösen csináltunk. Nem foglalkoztunk azzal, hogy ki mit mond és szabad-e. Édesanyánk elvitt egy játszótérre, ahol különböző játékot kipróbáltunk, homokoztunk, mászókáztunk. Tehát a szívünk és a szenvedélyünk vezérelt minket.

A felnőtté válás során rá kell jönnünk, hogy túl sok külső tényezőnek vagyunk kitéve és befolyásolva. Még azok az emberek is, akik kevésbé befolyásolhatóak, adnak valaki véleményére és nem a szenvedélyük után mennek. Sokan benn ragadnak egy rossz kapcsolatban, rossz munkahelyen és nem veszik észre, hogy telnek azok a fránya évek. Kifogás természetesen mindig van mindenre!

Nekünk is sok időbe telt mire eljutottunk idáig. Még a csúcson sem vagyunk, de élvezzük eddig minden egyes percét. Hiszen mindketten olyan területen tevékenykedtünk, ami nem elégítette ki a vágyainkat, életünket. Mi is - mint sokan mások - más álmait, más életét, más terveit kezdtük el élni. Az "elvárásoknak" megfelelni... Milyen elvárások?! Kinek? Ki felé? Miért? Minek? Így mi értelme élni? Mindenki hallgasson a szívére és a saját útját próbálja járni, még, ha őrültségnek tűnik is először!

Ha nem próbáljuk ki sosem tudjuk meg!

Merjetek nagyot álmodni! Mi is azt tettük! :)

Üdv, 

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr538014407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása