Változnak az idők
2015. október 22. írta: WeddingWay

Változnak az idők

Nem érdemes várni

Folyamatosan telik az idő, észre sem vesszük és már mindjárt itt az év vége. Elkezdhetünk karácsonyi ajándékok után vadászni és elkezdhetjük tervezni a szilvesztert. Borzasztó mennyire gyorsan telik - épp rossz nappal indul a hetünk -  aztán már hirtelen szerda, a hét közepe és mire a hétvégi bulit tervezzük már péntek is lett.

Így telnek a hetek, a hónapok, majd az évek. Együtt vagyunk valakivel egy kapcsolatban és bizony eljön azaz idő mindenki életében (és párkapcsolatában), amikor már várja azt a bizonyos gyűrűt. Ha az urakról beszélünk, akkor pedig a haverok ráhatása vagy éppen az édesanya, anyós unszolására, de eljön az a pillanat, amikor letérdel és úgy érzi IGEN itt az idő.

És akkor jönnek a gondolatok: "Megért már annyi mindent ez a kapcsolat, és végül is együtt vagyunk egy ideje, arról nem is beszélve, hogy már olyan korban is vagyunk. Hát igen, lehet várja is már titokban a gyűrűt, csak nem mondja? Úristen mikor is lesz a szülinapja? Vagy legyen Karácsonykor a család előtt? Vagy ne is kössük semmilyen időponthoz? Biztos akarom én ezt? Mi lesz, ha nemet mond... nem, az nem lehet, hiszen imád! Jól van, ne ragozzuk, eldöntöttem. Feleségül veszem!"

67887dd3bd0ab2fceb8d57fd65563657.jpg

Ehhez hasonló gondolatok cikázhatnak a leendő vőlegények fejében. Az idő telik, nem szabad semmire sem várni. Nem tudhatjuk mikor jár le az időnk és amit fontos tudni, hogy mindig a szívünkre hallgassunk! Nem szabad az időt felesleges dolgokra és olyan emberekre pazarolni, akik nem segítenek minket előre és nem adnak semmilyen pluszt. A párunk az, aki a legtöbbet adhatja, hiszen egyben a legjobb barátunk, szerelmünk, lelki társunk. Ha nem így van, akkor rossz kapcsolatban vagyunk!

Túl sokat rágódni és agonizálni dolgokon teljesen felesleges. Az élet nem erről szól, hanem éppen az lenne a lényege, hogy élvezzük minden egyes percét! Ahogy, egy nagyon kedves barátunk mondaná: Az Élet Szép! :)

ac79d58b6edf3a234897f8a7743f61fd.jpg

Üdv, 

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr548011183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása