Esős időben is jókedvűen
2015. október 14. írta: WeddingWay

Esős időben is jókedvűen

Jókedv és motiváció

Egy esős szerdai napon vagyunk túl. 

Érdekes ez a világ, felkelünk egy új nap reményében, hogy új, szuper dolgok fognak történni velünk. Vagy éppen kedvünk sincs kikelni az ágyból ebben az esős időben, legszívesebben egész nap aludnánk fejünkre húzott takaróval... Igazából sosem tudhatjuk, hogy mi fog velünk történni aznap. A sorsunkat valamennyire tudjuk befolyásolni és van egy út, amin menni kell, de sokszor különbözhet a kettő.

Nekünk szuper napunk volt az eső ellenére! Motiváljuk, inspiráljuk egymást, hiszen erre valók a barátnők/kolléganők! :)  Két csodálatos helyszínt néztünk meg, ahol simán el tudnánk képzelni a saját esküvőnket is, nemhogy a Tiéteket! Annyit elárulhatunk, hogy az egyik egy hajó a Dunán, a másik pedig egy kis hangulatos étterem a város szívében egy tónál, csodás kilátással. Sokszor az ember úgy érzi, mintha nem is a fővárosban lenne. Budapest lenyűgöző és annyi kis eldugott zuga van, amit még nem láttunk!

a2d35f40e32bad0dc809814b035d5ca8.jpg

Nemsokára jelentkezünk!

Üdv, 

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr817969092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása