A tökéletes helyszín az első
2016. március 07. írta: WeddingWay

A tökéletes helyszín az első

Esküvőszervező a saját esküvőjére készül?

Igen, aki már olvasta a korábbi bejegyzésemet, annak már adtam egy kis ízelítőt a személyes történetemből. Miért pont az esküvők világa? Még mielőtt megkérdeznétek, nem, nem azért választottam ezt a szakmát, mert a sajátomat én szervezem. Ez teljesen más történet és igazából csak véletlen egybeesés, hogy esküvő előtt állok. :)

Szívesen megosztom veletek a tapasztalataimat és mesélek a személyes élményeimről, hiszen így lehet igazán belelátni a dolgokba. A Mi Nagy Napunk idén ősszel lesz, közel a nyári hónapokhoz, de még nem az esős időszakban. Helyszín választás terén úgy érzem szerencsénk volt, nem sokat kellett megnéznünk ahhoz, hogy tudjuk, ez lesz a megfelelő! :) Mind ketten tudtuk, hogy vízparti helyet szeretnénk, ezért esett a választásunk a „magyar tengerre”. Egy egészen más világ tárul elénk, ha csak leülünk egymás mellé és elmerengünk a kékségben, kézen fogva sétálunk a parton és bohóckodva emlékezünk vissza megismerkedésünk pillanatára. Ki ne érezte volna már ezt? :) Remélem már sok kedves olvasómnak volt része hasonlóban és tudja, miről beszélek! A helyszín az alapja mindennek, a legfontosabb „szervezői elem”, a többi részlet erre épül. A dátum terén sajnos kompromisszumot kellett kötni saját magunkkal és feltenni a kérdést: mi fontosabb, a helyszín vagy az a dátum, ami közel áll szívünkhöz és valamilyen fordulópont volt eddigi közös életünkben. A mi esetünkben nem az utóbbi volt a mérvadó, így úgy döntöttünk, hogy lesz egy másik emlékezetes nap, amire majd örömmel gondolunk vissza és ünnepelhetünk a jövőben.  

blog_balaton.jpg

Visszatérve tehát a helyszínre, nem engedtünk elképzeléseinkből és lefixáltuk a nevezetes dátumot. Ezt követően örömmel újságoltuk barátoknak, rokonoknak, hogy megvannak az első lépések! :) Ahogy teltek a hónapok, lefoglaltuk a fotós-filmes csapatot, dj-t és ceremóniamestert, torta készítő, szakács barátunkat :) valamint kedves sminkes és fodrász ismerősünket is! Tehát igazából szerencsére sikerült mindenkit időben „elcsípni” és egyeztetni velük a nagy napot illetően. Drága koszorúslányaim is örömmel fogadták el a felkérést!

Sok még a teendő azért, de elárulom nektek, hogy nem minden nap foglalkozom a témával, hiszen nem szabad nagyon rágörcsölni a szervezésre, mert annál nagyobb csalódás fog érni az esküvőn, ha nem minden alakul majd „tökéletesen”. De kinek mi a tökéletes esküvő? Szerintem ez egy nagyon relatív kérdés, úgy, mint a szépség, hiszen a saját esküvőjét mindenki tökéletesnek látja és az a fontos, hogy Ti végig ezt érezzétek és gondoljátok, még akkor is, ha valami hiba csúszik a programba.  A násznép úgysem veszi észre, ha hiányzik egy szál rózsa az asztalról, ha épp nincs citromos limonádé a welcome drinkben vagy nem 19 órakor kezdődik a vacsora, hanem 18.30-kor. A lényeg, hogy élvezzétek és éljétek át a pillanatot, mert ez lesz az a nap, amire majd Ti boldogan emlékeztek vissza idős korotokban is! <3

 

Mosolygós, szép napot kívánok!

Anita

www.weddingway.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr758452810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása