Násznép
2015. december 14. írta: WeddingWay

Násznép

Kit is hívunk meg az esküvőnkre?

Jó kérdés. Nehéz is egyben. Attól függ, milyen esküvőt tervezünk, mekkora létszámmal stb. Ilyenkor elmerengünk, hogy vajon azokat is meghívjuk, akikkel nem beszéltünk évek óta? De hát mégis csak fontos lenne, mit fognak szólni a vidéki rokonok? Nem lehet csak úgy elsunnyogni ezt....Tudjuk, hogy van ez, ha egy embert meghívunk a faluból, akkor jön mindenki vele :)

Jönnek az álmatlan éjszakák és a hajnalokig tartó vita a vőlegényünkkel, hogy de nem érted? Meg kell Gizi néniéket is hívni! Mit fog szólni Pista bá, ha ők nem lesznek ott? És a Janó? De hát Ő rengeteget iszik és táncolni akar majd Kis Grófóra! Jaj, és ilyenkor kapunk a fejünkhöz, hogy mibe is vágtuk a fejszénket! Persze szeretnénk mindenkinek megfelelni, persze úgy se tudunk! Az a legfontosabb, hogy magunkkal törődjünk és azzal, hogy nekünk jó legyen, hiszen az a nap rólunk szól! 

vendegek_blog.jpg

Az ültetésről már ne is beszéljünk... kész rémdráma! Kit ültessünk-ki mellé, nehogy ebből is vita legyen! Az emberek nagy többsége, aki nem kis létszámú esküvőt tart és itt az 50 fő alattira értem. Boldog-boldogtalant meghív, nekem senki ne mondja, hogy a 120 emberből mindenkivel tartja a kapcsolatot! Persze nagy részben a nagyzolásról is szól és az anyagiak visszacsorgatásáról, azonban érdemes egy percre megállnunk és elgondolkodnunk, hogy fordított esetben meghívnának-e minket! :)

Szóval óvatosan azzal a hosszú listával! :)

 

Üdv,

Anita&Dorka

www.weddingway.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr908172860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása