Bemutatkozás
2015. október 12. írta: WeddingWay

Bemutatkozás

Szia Kedves Olvasó!

Ha idetévedtél, akkor vagy lájkoltad már a közösségi oldalunkat vagy jártál a www.weddingway.hu honlapon.

Persze az is előfordulhat, hogy először ismerkedsz velünk. :)

so09-vendor-negotiations_jpg_180_thumb250x280.jpg

     Esküvőszervezőként  célunk olyan tapasztalatok és gondolatok átadása a házasodni vágyó párok számára, amelyek megkönnyítik a szervezéssel járó feladatok sokaságát. A blog elkezdésének ötlete nemrég fogalmazódott meg bennünk, örömet okozva azoknak, akik életük legszebb napjára készülnek!

Reméljük érdekes, humoros és élethű helyzetek bemutatásával sok érdeklődőt ide vonzunk! Célunk továbbá, hogy jól érezzétek magatokat az 5-10 perces kis olvasmányok világában és magatokra ismerjetek!  

Alapvetően  a vállalkozásunknak az volt az alap pillére, hogy egy család-barát "közösséget" tudjunk létrehozni. Azt szeretnénk, ha Ti, mint ifjú pár azt éreznétek, hogy számíthattok ránk az első beszélgetéstől kezdve a Nagy Napig! Mindezt úgy, hogy a stresszmentes időszakban levegyük az összes terhet a vállatokról és ezáltal Ti boldogan tudtok koncentrálni a szeretteitekre!

Üdv,

Anita&Dorka

www.weddingway.huweddingwayfoto.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://weddingway.blog.hu/api/trackback/id/tr237961754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása